Sunet

Va oferim o gama larga de echipamente audio pentru sonorizari diverse: studio TV, spectacole outdoor si indoor, public address, club, conferinta, etc. Descopera portofoliul nostru!

 
Lumini

Echipamentele profesionale de lumini au ca origine furnizori de top din Europa si SUA.In acest capitol veti descoperi o gama completa de lumini profesionale de scena,TV, teatru, entertainment, DJ si evenimente. Vezi intreaga oferta de lumini profesionale!

Sisteme LED

Aici gasiti informatii despre echipamente ce au la baza tehnologia LED cu aplicatii diverse: studiouri de televiziune, teatru, spectacole si bine inteles lumini arhitecturale outdoor si indoor, etc.

 

 

 

Conferinte

Pentru o buna desfasurare a unei conferinţe, sălile dedicate acestui scop trebuie să aibă integrate sisteme audio-video speciale, menite să asigure confort, o bună sonorizare şi vizualizare pentru participanţii la eveniment. Citeste despre intreaga lista de produse!

 
Mecanica de scena si structuri de aluminiu

Structuri mecanice automatizate pentru scena si sisteme de lumini, soluții mecanice de mișcare standard sau personalizate, de la concept la finalizare pentru teatre, opere, săli polivalente, săli, studiouri și alte locuri din teatru, televiziune și industria de turism de divertisment, grinzi, traverse, elemente de imbinare, sisteme de trussing din tuburi de aluminiu bi/tri/quadro-tubulare. Firma noastra este lider in domeniu incluzand in referinte proiectul unicat realizat la Opera Nationala Bucuresti. Vezi solutiile Acoustic!

 

Materiale textile,ecrane proiectie,cortine

Gama larga de produse profesionale la un raport calitate-pret-performanta excelent, raspunde cerintelor exigente.

 

 

 

Parteneri